Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

Η συνέχεια

Η παρουσίαση-ομιλία του Δημήτρη Μιχαηλίδη μας ενέπνευσε διάθεση για συνεργασία. Αρχίσαμε να συναντιόμαστε κάθε φορά και σε άλλο κατάλυμα. Παρουσιάζαμε τις επιχειρήσεις μας και αναλλάσαμε απόψεις, ορίσαμε στόχους και αναλάβαμε δράση. Μετά από ένα χρόνο έχουμε να δηλώσουμε ότι:
-Περνάμε καλά στις συναντήσεις και στις εκδηλώσεις μας. Λειτουργούμε αμεσοδημοκρατικά και συμμετοχικά, χωρίς ιεραρχίες, φιλοδοξίες κι εγωισμούς. Έτσι έχουμε γίνει και μια καλή παρέα.
-Έχουμε σαν αρχή μας να αναλαμβάνουμε δράση σε όποιον τομέα μπορούμε και να μην περιοριζόμαστε στο να ζητάμε να βρεθούν λύσεις από τους άλλους ή τους υπεύθυνους. Υπεύθυνοι για το μέλλον του τόπου μας είμαστε πρώτα εμείς.
-Ενημερωνόμαστε για θέματα που αφορούν τις επιχειρήσεις μας, μέσω σεμιναρίων και συναντήσεων. Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες και έξοδα για να παρακολουθούμε τις εξελίξεις σε θέματα που θεωρούμε ότι είναι ζωτικής σημασίας για την ποιότητα της ζωής μας και των επιχειρήσεων μας.
-Προχωράμε με μικρά και άλλοτε μεγαλύτερα βήματα προς καλύτερη διαχείρηση του νερού, της ενέργειας,των απορριμάτων μας. Αντιμετωπίζουμε το περιβάλλον με τον μέγιστο σεβασμό και μας ενδιαφέρει η περιβαλλοντική αφύπνιση όλων μας, όπως και η αειφορική ανάπτυξη μέσω ήπιων μορφών τουριμού υπαίθρου.
-Όλοι μαζί αλλα και ο καθένας χωριστά, σαν άτομα αλλά και σαν επιχειρήσεις διαφημίζουμε τις Ροβιές προβάλλοντας τα προτερήματα του τόπου μας.
-Ενδιαφερόμαστε να δημιουργησουμε μια αναγνωρίσιμη εικόνα-ταυτότητα, του τόπου μας ,της παράδοσης και του φυσικού κάλλους, προς ώφελος όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου