Κυριακή, 13 Απριλίου 2014

Συνάντηση 7 Απριλίου 2014

Πολλά θέματα στην συνάντηση της Δευτέρας 7 Απριλίου 2014.

Πολύ συνοπτικά θα αναφερθώ στη ανησυχία μας για την εγκατάσταση της ΒΙΠΕ στο Μαντούδι και την άποψη των μελών να διαλέξουν δήμαρχο ανάλογα με τη θέση του σχετικά με την εγκατάσταση εργοστασίων στο Μαντούδι.


Ενημερωθήκαμε  για την πρωτοβουλία επιχειρηματιών του Βόλου μέσω κοινωνικών δικτύων για να φέρουν πτήση της easy Jet στο αεροδρόμιο του Βόλου. Διάβασε και το γράμμα που έστειλε από μέρους της Ένωσης στην Υπουργό Τουρισμού κ. Κεφαλογιάννη η Μαρίνα Βαλλή μετά από επαφή που είχε με τον γραμματέα κύριο Καραχάλιο του Γ.Γραμματέα Τουρισμού κυρίου Λιάσκου. Βάλετε και εσείς μια υπογραφή (like) να δείξουμε πόσο θέλουν να ζωντανέψει το αεροδρόμιο και οι Βόρειο Ευβοιώτες.
https://www.facebook.com/easyjet.volos

Ενημερωθήκαμε για την πρωτοβουλία Soap for all. Τα μέλη μας δέχονται να μαζεύουν τα υπολείμματα από τα σαπουνάκια ώστε να κάνουμε τον Σεπτέμβριο μια ανοιχτή εκδήλωση και να τα ανακυκλώσουμε φτιάχνοντας σαπούνια που θα δοθούν σε κάποιο ίδρυμα. Θα ενημερώσουμε όλα τα μέλη και θα οργανώσουμε στην επόμενη συνάντηση την εκδήλωση. https://www.facebook.com/soapforall.gr

 Θέλουμε να αναδείξουμε τα μονοπάτια μας και ψάχνουμε πρωτότυπες ιδέες. 

Μάθαμε για ένα  παιχνίδι που παίζεται σε όλη την υφήλιο και  λέγεται geocatching και θα ασχοληθούμε με το να αναδείξουμε  την Βόρεια Εύβοια κρύβοντας "θησαυρούς" σε αξιοθέατες περιοχές.

Και εφέτος η Ένωση Τουριστικών Επιχειρήσεων θα εκδώσει τις καρτέλες τιμών για τα ενοικιαζόμενα δωμάτια. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο Στάθη Τσαμούρα eviali .

Συνεχώς προσπαθούμε να εμπλουτίσουμε το site μας www.enjoyevia.com . 
Προχωράει η μετάφραση στα Ρωσικά και θα γίνει και στα Ρουμάνικα. Επίσης θα γίνει μια αναβάθμιση για να είναι πιο φιλικό στις μηχανές αναζήτησης. 

Σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου