Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Βαρσοβία στην Πολωνία για την έκθεση Grecka Panorama



Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε με περίπτερο στην έκθεση Grecka Panorama στην Πολωνία. 11-13 Δεκ 2015


Η Εύβοια είχε μια πολυπληθή παρουσία. Την αποστολή οργάνωσε η Άννα Κουστούπη υπεύθυνη του Περιφερειακού γραφείου ΣΕΤΕ στην Λαμία.


Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου παρακολουθήσαμε την παρουσίαση digi travel, Market Focus με στοιχεία για την Πολωνική αγορά και προτάσεις για το πώς μπορούμε να διεισδύσουμε.

 
Συμμετείχαμε στο B2B workshop το οποίο δεν επισκέφτηκαν πολλοί τουριστικοί πράκτορες.


Η έκθεση διοργανώθηκε για πρώτη φορά. Είχε σημαντική προσέλευση και οι διοργανωτές πιστεύουν ότι τη δεύτερη φορά θα έχει πολύ μεγαλύτερη.


Το περίπτερο της Στερεάς Ελλάδας ήταν σε στρατηγική θέση – ακριβώς στην είσοδο.


Έντονη παρουσία είχαν οι επιχειρηματίες από την Αιδηψό.


Όλοι από την Βόρεια Εύβοια συνεργαστήκαμε και προσπαθήσαμε μαζί με τα φυλλάδια να δώσουμε και μια εμπειρία ώστε να μας θυμούνται.


Κέρασμα με τοπικά προϊόντα, video με τα θερμά νερά και τα αξιοθέατα της Αιδηψού, μασσάζ με spa προϊόντα από τη Αιδηψό, εικονική περιπλάνηση στις Ροβιές και Λίμνη.



Η Ένωση Ξενοδόχων Ευβοίας, ο Σύλλογος ξενοδόχων Αιδηψού, ο Εμπορικός Συλλογός Αιδηψού, η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού και ο Δήμαρχος  Σκύρου, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και υπεύθυνοι Τουρισμού από τις Αντινομαρχίες, οι επιχειρηματίες από νότια , κεντρική βόρεια Εύβοια και Σκύρο δίναμε τη σκυτάλη ο ένας στον άλλον ώστε να μην περάσει επισκέπτες που να μην ακούσει το όνομα Εύβοια, να μην υπάρξει πρακτορείο στην έκθεση που να μην το έχουμε επισκεφτεί.


Από το Σύλλογό μας παρόντες στην ημερίδα, στα B2B και στην έκθεση ήταν η πρόεδρος Μαρίνα Βαλλή και ο αντιπρόεδρος Στράτος Ασλάνης.
 

Η Πολωνική αγορά δεν είχε συμπεριλήφθη στο marketing plan που έχουμε καταστρώσει από το 2014. Επειδή όμως δεν έχουμε καταφέρει να ανοίξουμε την αγορά του Ισραήλ ακόμα,






προσθέσαμε την Πολωνική αγορά και μαζί με την Σκανδιναβική θα είναι οι αγορές – στόχοι μας για τα επόμενα τρία χρόνια.



Τα στοιχεία που συλλέξαμε είναι διαθέσιμα στην Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και προβολής του Δήμου για να τα αξιολογήσει και να πάρει αποφάσεις για την ανάπτυξη του τουρισμού και των τοπικών επιχειρήσεων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου