Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Την Κυριακή 1 Μαρτίου 2015 παρουσιάσαμε, σε όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας, τη ιδέα μας για προβολή της Εύβοιας.

Με την βοήθεια των Google Developers Thessaloniki αποκτήσαμε, πρώτοι σε όλη την Ελλάδα ένα εργαλείο προβολή που έχει τα χαρακτηριστικά


·       της  πρωτοτυπίας,
·        της φαντασίας,
·        της ευκολίας προβολής,
·        της παιχνιδιάρικης διάθεσης. 
Προβάλαμε την ταυτότητα της περιοχής 

  • τη Φύση 
  • την αίσθηση του να νιώσεις σαν παιδί 
  •  τη ζεστή, ανθρώπινη φιλοξενία μας 


Δεν αφήνουμε τον θεατή παθητικό. Του δίνουμε τη δυνατότητα να διαλέξει που θα πάει,τι θα δει, πόση ώρα ... και να παίξει λίγο.

Δεν είναι σαν μια φωτογραφία ή ένα video. Οι εικόνες είναι 360 άρα δεν κρύβεις τίποτα. Είναι μια αληθινή αναπαράσταση όπως αληθινή είναι και η φιλοξενία μας.

Νιώθω ότι πετύχαμε γιατί μικροί και μεγάλοι βλέποντας μέσα από το χαρτονένιο εργαλείο βγάζουν επιφωνήματα χαράς και έκπληξης. 

Είναι μια εφαρμογή για κινητό που μπορεί να την κατεβάσει ο καθένας δωρεάν, να αποκτήσει το Google cardboard από το διαδίκτυο (κοστίζει ελάχιστα) και να έχει τις τρισδιάστατες εικόνες και ήχους να δείξει στους φίλους του σαν αναμνηστικό από την περιοχή που επισκέφτηκε.
Είναι ένας πρωτότυπος τρόπος προβολής της Εύβοιας στο εξωτερικό. 


         Δεν να ακολουθούμε αλλά  προλαβαίνουμε
         Χρησιμοποιούμε ΦΑΝΤΑΣΙΑ και εντυπωσιάζουμε

Είναι έτοιμο και μπορεί να το χρησιμοποιήσει η Αντιπεριφέρεια στις εκθέσεις στο εξωτερικό (αν καταφέρουμε να τους πείσουμε). 



Ήδη η Κρήτη, ο Δήμος Χερσονήσου, που είχε το περίπτερο απέναντι από το δικό μας στην έκθεση στην Σουηδία ζήτησε από τους Google Developers Thessaloniki και απέκτησε την εφαρμογή γιατί είδε τι επιτυχία είχε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου