Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Στη Σουηδία θα εντυπωσιάσουμε. 14-15 Φεβ 2015



Καλή χρονιά με πολλούς ευχαριστημένους επισκέπτες στην περιοχή μας.

Ο Σύλλογός μας ξεκίνησε με φόρα, πολύ δυναμικά την καινούρια χρονιά. ( Με τέτοια φόρα που εγώ έπεσα και έπαθα ένα γερό διάστρεμμα.)

Ξεκίνησαν οι τουριστικές εκθέσεις με πρώτη αυτή στην Ολλανδία. Εφέτος η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας  δεν συμμετέχει αλλά δεν το είχε κοινοποιήσει. Ευτυχώς ο Σύλλογος Καταλυμάτων Βόρειας Εύβοιας με το site του, Enjoy Evia, φρόντισε να έχει μια καταχώρηση στο περιοδικό   Méditerranée που μοιράζεται στην έκθεση στην Ουτρέχτη.


Στην έκθεση στην Σουηδία που θα λάβουμε μέρος για δεύτερη χρονιά, θα έχουμε μια εντυπωσιακή παρουσίαση. Και από αυτή την έκθεση θα λείπει η Περιφέρεια Στερεάς και η Αντιπεριφέρεια Ευβοίας. Με τη συμμετοχή μας υποσχόμαστε ότι οι Σκανδιναβοί θα ακούσουν το όνομα ΕΥΒΟΙΑ. Με τον μοναδικό τρόπο προβολής θα θυμούνται το όνομα ΕΥΒΟΙΑ όταν θα κάνουν κράτηση για τις διακοπές τους και με την παρουσία μας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να διαλέξουν ΕΥΒΟΙΑ για τις επόμενες διακοπές τους.


Συνεργαζόμαστε με μέλη του Google Developers Group. Είχαμε μια πρώτη συνάντηση στην έκθεση Philoxenia στην Θεσσαλονίκη και προσφέρθηκαν να κάνουν την πρώτη επίσημη παρουσίαση του GVR Project (Greek Virtual Reality Project) στην Σουηδία. Σε αυτή την πρώτη παρουσίαση τα θέματα θα είναι από την Βόρεια Εύβοια.

Η παρουσίαση γίνεται με το Cardboard και είναι μια εφαρμογή σε κινητό που με τη βοήθεια ενός απλού, χαρτονένιου αντικειμένου μπορεί κάποιος να ζήσει μια εικονική πραγματικότητα.     https://www.google.com/get/cardboard/

Είναι σαν να είσαι στο κέντρο μιας μπάλας και βλέπεις δεξιά-αριστερά, και πάνω-κάτω.




Θα χρησιμοποιήσουμε μια τεχνολογία που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ξανά σαν εργαλείο τουριστικής προβολής.


Θα κάνουμε πράξη αυτό που τονίζουμε τόσα χρόνια. Δεν θα ακολουθήσουμε κάποια επιτυχημένη πρακτική. Θα καινοτομήσουμε. Θα είμαστε δύο βήματα μπροστά από άλλες περιοχές.

Τουριστικοί πράκτορες και επισκέπτες θα δουν εικόνες από την Βόρεια Εύβοια στερεοσκοπικά. Με ένα πρωτότυπο τρόπο που σίγουρα θα θυμούνται.

Όπως και πέρσι θα δώσουμε σαν δώρο ένα σακουλάκι ρίγανη.

Σημαντικό είναι ότι και η Google θα έχει περίπτερο στην έκθεση γα να παρουσιάσει το GVR Project δηλ το Google Cardboard για πρώτη φορά και θα προβάλει τα μονοπάτια, τις παραλίες, τα μέρη της Βόρειας Εύβοιας. Η Google θα ενημερώσει τον Τύπο κάπως έτσι:

During the Grekland Panorama exhibition in Stockholm the Google Developers Group Thessaloniki’s #cardboardteam, will present a special application for VR, with paths and destinations shooted in Northern Evia, thanking to the “enjoyevia”, the local hoteliers association of North Evia, who was one of the initial believers of the usage of this technology and is supporting the project with all its means. User will experience the paths, the beaches, the views and will enjoy a few hot spots in Limni, Rovies, Ilia like he/she is there, will hear three dimensional sounds and will feel like he/she is walking through these experiences live!

Ο Σύλλογος θα κοινοποιήσει τις ενέργειες αυτές σε περιοδικά, εφημερίδες, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έντυπα ειδικού τουριστικού ενδιαφέροντος κά. Ευχαρίστως δεχόμαστε προτάσεις και επαφές ώστε το γεγονός της συμμετοχής μας στην έκθεση να γίνει ευρύτατα γνωστό.

Αν έχετε γνωστούς, συγγενείς, πελάτες στην Σουηδία καλέστε τους στην έκθεση. Με μεγάλη μας χαρά θα τους υποδεχτούμε και θα τους εντυπωσιάσουμε.
Μαρίνα Βαλλή




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου