Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Ανοιχτή Συνέλευση στις Ροβιές



Το θέμα της Τουριστικής Προβολής απασχόλησε την Γενική Συνέλευση στις  26 Νοεμβρίου 2014.  Η συνέλευση ήταν ανοιχτή σε μέλη και μη μέλη της Ένωσης Τουριστικών Επιχειρήσεων αλλά και σε όλους τους συμπολίτες μας  που ενδιαφέρονται για την αξιοποίηση και αναβάθμιση της περιοχής μας.





ακολουθούν αποσπάσματα από την παρουσίαση






Από την πλευρά της Ένωσης ανέλαβα να παρουσιάσω τα στοιχεία της αγοράς πάνω στα οποία στηριζόμαστε για να βγάλουμε συμπεράσματα. Παρουσίασα τις κινήσεις μας μέχρι σήμερα, την στρατηγική μας, τις προτάσεις δηλ και τους στόχους μας.


Μετέφερα τις απόψεις από τις συναντήσεις στην έκθεση Philoxenia και χρήσιμες πληροφορίες για προβολή των καταλυμάτων.


Οι συμμετέχοντες πρόσθεσαν προτάσεις και παρατηρήσεις.

Ο Δήμαρχος Χρήστος Καλυβιώτης αφού σημείωσε τις προτάσεις κατέθεσε με λίγα λόγια τις θέσεις της Δημοτικής Αρχής. Συμφώνησε ότι πρέπει να επιδιώξουμε μια  ενιαία τουριστική προβολή της Βόρειας Εύβοιας. Η Δημοτική Αρχή, είπε, είναι εργαλείο που πρέπει να αξιοποιήσουμε. Συμφώνησε να τοποθετηθούν πληροφοριακές πινακίδες στις εισόδους των τουριστικών περιοχών και μας ζήτησε να δώσουμε την πρότασή μας για τα περιεχόμενο. Τέλος προέτρεψε την Τράπεζα Eurobank να φέρει ATM στις Ροβιές.


Από την Euroank Ιστιαίας ο διευθυντής κύριος Ματσουκάς Ευάγγελος και ο κύριος Παπαδόπουλος Μπάμπης   μας μίλησαν για τα δάνεια και τα  επιδοτούμενα προγράμματα  της Τράπεζας για την διάθεση που έχουν για συνεργασία και την προσφορά τους να έρθουν εκείνοι στις Ροβιές και Λίμνη αν κάποιος επαγγελματίας θα ήθελε συνάντηση.


Στο τέλος όλοι μαζί είδαμε σε βίντεο μια ομιλία του καθηγητή Γιάννη Καλογεράκη. Μας εμψύχωσε και μας τόνωσε με θετικά μηνύματα.

Μαρίνα Βαλλή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου