Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

συνέδριο Τουριστικής προβολής-Ανάπτυξης Β.Εύβοιας Αιδηψός



Μετά από πρόσκληση του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Β.Ευβοίας βρεθήκαμε στο συνέδριο στην Αιδηψό στο ξενοδοχείο Θέρμαι Σύλλα την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013. Θέμα: Τουριστική προβολής-Ανάπτυξης Β.Εύβοιας (Θερμαλισμός-Τουρισμός Υγείας-προοπτικές).
Καλεσμένοι από την Επιτροπή Τουριστικής Προβολής του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού κ Λιάσκος και η Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος σε θέματα Τουρισμού κ Παπαθωμά.








Οι εισηγήσεις επικεντρώθηκαν στο θερμαλισμό. Έγινε και μια ιστορική αναδρομή στον τουρισμό της Αιδηψού από τον κ Πεσματζόγλου και ο πρόεδρος του συλλόγου ξενοδόχων Λ.Αιδηψού κ Κοκαλιάρης ανέφερε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ξενοδόχοι. Ο κύριος Μπάμης αναφέρθηκε στις άλλες δραστηριότητες που θα μπορούσαν να αναπτυχθούν.
Στο χρόνο που έδωσαν στην Ένωση Τουριστικών καταλυμάτων Λίμνης-Ροβιών με ταχύτητα για να είμαστε συνεπείς στα χρονικά περιθώρια, η Μαρίνα Βαλλή ανέλυσε την υπάρχουσα κατάσταση, τα θετικά και αρνητικά της περιοχής και έκανε τις προτάσεις της Ένωσης για την βελτίωση του τουριστικού προϊόντος- όχι για την προβολή γιατί πιστεύουμε ότι πρώτα πρέπει να καλυτερέψει το προϊόν "Εύβοια" και οι συνθήκες ζωής των πολιτών.
Ο δυσαρεστημένος κάτοικος μιας περιοχής δεν είναι φιλόξενος.
Ο σύλλογός μας τόνισε πάλι ότι τα μέλη του είναι διαθέσιμα για συνεργασία με τους συναδέλφους του όμορου Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού και πρόθυμα θα συμμετέχει σε κοινή συνάντηση Επιτροπής Τουριστικής Προβολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου