Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Επίσκεψη στο αεροδρόμιου του Βόλου και στο Κέντρο Πληροφόρησης



Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 αντιπροσωπεία του συλλόγου μας επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου της Αγχιάλου. Εκεί  ο Αερολιμενάρχη  κύριο Κώστα Ευσταθίου μας υποδέχτηκε και μας διέθεσε πάνω από μια ώρα. Η συζήτηση ήταν εποικοδομητική και οι πληροφορίες που πήραμε πολλές. Αφορούσαν την λειτουργία του αεροδρομίου, τις προγραμματισμένες πτήσεις, το site του αεροδρομίου καθώς και τις δυνατότητες προβολής της Βόρειας Εύβοιας μέσα στο αεροδρόμιο.

Μετά γνωρίσαμε την εταιρία Hellenic Airlines που θα αρχίσει να δραστηριοποιείτε στο αεροδρόμιο της Αγχιάλου και τέλος επισκεφτήκαμε το κέντρο τουριστικής πληροφόρησης του Δήμου Βόλου.

Ήταν ένα ωραίο κτίριο, πολύ εύκολο να το βρεις και με άνετο χώρο για παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος του Δήμου. Και εκεί προτείναμε συνεργασία με την επιτροπή τουριστικής προβολής του δήμου και προβολή της Βόρειας Εύβοιας με φυλλάδια και φωτογραφίες στο Κέντρο Πληροφοριών.

Τώρα περιμένουμε την συγκρότηση της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Δήμου Μαντουδίου- Λίμνης-Αγίας Άννας για να προχωρήσουμε σε ενέργειες προώθησης και προβολής της περιοχής μας.

1 σχόλιο: